Elektriker i Norrköping

Hej på er alla och verkligen roligt att ni kikar in här till bloggen även denna dag. Här i Norrköping är vi inne i en period med dåligt väder, och inte nog med att det är mörkt ute, häromdagen blev mörkt inomhus, all el var borta, och jag kan verkligen inget om el, men det har varit en del problem med elen i huset som jag köpte för några månader sedan. Jag har ideligen fått byta proppar som har gått sönder, men nu var det något med huvudsäkringen som gick sönder misstänkte jag, så jag ringde en elektriker i Norrköping och det var bra att jag ringde till Khunying AB, för de kom hem till mig redan inom en timme, och med deras hjälp kom elen tillbaka igen. Nu gjorde de bara en provisorisk lösning, för de hade väldigt många kunder, planerade besök, den dagen, och de berättade att de behövde göra ett ganska omfattande arbete som skulle ta minst fyra timmar. Några dagar senare kom denne elektriker i Norrköping hem till mig och åtgärdade det som var fel. Som jag sa innan så kan jag inget om el, så jag kan egentligen inte säga exakt vad det var som gjordes, men sedan den gången har ingen propp gått sönder så allt verkar fungera väldigt bra. Jag är nöjd med hjälpen, och givetvis kände jag att det var bra att skriva ett inlägg om det här, för det är säkert en och annan följare som behöver få fatt i en elektriker i Norrköping med omnejd, och ni kan ju alltid vända er till Khunying AB.